• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Building Together

Bregu sha. is committed to provide high-quality services according to the highest standards in the construction and design industry.
Slider

Në shitje

Filtrat

Filtrat

Projekti
Vendodhja
Njësi
Tipi
Sipërfaqe/m2
Kati

Njësi Shërbimi 05

Ky ambjent biznesi është i pozicionuar në katin 0 të Rezidencës 1, të ndërtuar nga "Bregu sh.a" me cilësi të standarteve europiane dhe ka akses të drejtpërdrejtë në rrugën kryesore, duke siguruar një vizibilitet të lartë të biznesit tuaj.

Njësi Shërbimi 05

Tiranë, Shqipëri

  • Adresa: Rruga “Mihal Grameno” Rezidenca 1- Bregu sh.a – Tiranë, Shqipëri
  • Sipërfaqje Neto: 15.60 m2
  • Sipërfaqje e Përbashkët: 4.05 m2
  • Sipërfaqje Totale: 18.00 m2

Ky ambjent biznesi është i pozicionuar në katin 0 të Rezidencës 1, të ndërtuar nga "Bregu sh.a" me cilësi të standarteve europiane dhe ka akses të drejtpërdrejtë në rrugën kryesore, duke siguruar një vizibilitet të lartë të biznesit tuaj.

Projekte të kryera