• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Njesi Shërbimi 05

mihal-grameno-05


Specifications

Tirane
Njesi shitjeje
D
0
10m2 - 20m2

Ky ambjent biznesi është i pozicionuar në katin 0 të rezidencës së ndërtuar nga "Bregu sh.a" me cilësi të standarteve europiane dhe ka akses të drejtpërdrejtë në rrugën kryesore, duke siguruar një vizibilitet të lartë të biznesit tuaj.

Njesi Shërbimi 05

Tirane, Shqiperi

  • Adresa: Rruga “Mihal Grameno” Rezidenca 1- Bregu sh.a – Tirane, Shqiperi
  • Sipërfaqje Neto: 15.60 m2
  • Sipërfaqje e Përbashkët: 4.05 m2
  • Sipërfaqje Totale: 18.00 m2

Ky ambjent biznesi është i pozicionuar në katin 0 të rezidencës së ndërtuar nga "Bregu sh.a" me cilësi të standarteve europiane dhe ka akses të drejtpërdrejtë në rrugën kryesore, duke siguruar një vizibilitet të lartë të biznesit tuaj.