• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Bregu sh.a investon në burimet njerëzore

Bregu sh.a,Bregu group,Karriera,burimet njerëzore,Programe Internship Bregu sh.a,Bregu group,Karriera,burimet njerëzore,Programe Internship

Programe Internship

Më shumë
Bregu sh.a,Bregu group,Karriera,burimet njerëzore,Pozicione vakante Bregu sh.a,Bregu group,Karriera,burimet njerëzore,Pozicione vakante

Pozicione vakante

Shiko
Bregu sh.a,Bregu group,Karriera,burimet njerëzore,Formulari i aplikimit Bregu sh.a,Bregu group,Karriera,burimet njerëzore,Formulari i aplikimit

Formulari i aplikimit

Shkarko

Punonjësit tanë janë faktori kyç për realizimin me sukses të projekteve, por edhe katalizatori që na ekspozion drejt sfidave të reja. Ne vlerësojmë kapitalin tonë njerëzor dhe japim mundësi për rritje profesionale të vazhdueshme.

Ju jeni unik, prandaj dhe rruga e karrierës tuaj duhet të reflektojë talentin, aspiratat dhe zgjedhjet tuaja individuale.

Bregu sh.a bashkon profesionistë të fushave të ndryshme duke bashkuar profesionalizmin dhe sinergjinë e grupit, për t’ju përgjigjur çdo sfide. Ne jemi të angazhuar që të ofrojmë përvojën e duhur, këshillim, mbështetje për të zhvilluar profesionalizmin tuaj.