• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Njesi Sherbimi 01

njesi-sherbimi-01-intro


Specifications

Korce
Njesi shitjeje
D
0
270m2 - 280m2

Super apartamenti 2+1 në ‘’Serenity Residence’’!

Njësi Sherbimi 01

Korce, Shqiperi

  • Adresa: Rruga “Ligor Rembeci” Rezidenca 2- Bregu sh.a – Korce, Shqiperi

Serenity Residence

Një Rezidencë që përcjell qetësinë dhe ngrohtësinë e shtëpisë, e konturuar nga esenca e qytetit të Korçës dhe ngjyrat e saj.