• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Njesi Shërbimi 07

mihal-grameno-07


Specifications

Tirane
Njesi shitjeje
D
0
81m2 - 90m2

Njësi shërbimi në shitje, e përshtatshme për Bar në Rezidencën e banimit 6 katëshe në rrugën Mihal Grameno!

Njesi Shërbimi 07

Tirane, Shqiperi

  • Adresa: Rruga “Mihal Grameno” Rezidenca 1- Bregu sh.a – Tirane, Shqiperi
  • Sipërfaqje Neto: 72.96 m2
  • Sipërfaqje e Përbashkët: 8.31 m2
  • Sipërfaqje Totale: 81.27 m2

Njësi shërbimi në shitje, e përshtatshme për Bar në Rezidencën e banimit 6 katëshe në rrugën Mihal Grameno! Njësia e shërbimit në katin përdhe, është projektuar sipas stilit Duplex dhe ka një sipërfaqe 81.27 m2. Kjo zonë është tejet e frekuentuar dhe pranë të gjitha fasiliteteve të banimit.