• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Njesi Shërbimi 08

mihal-grameno-08


Specifications

Tirane
Njesi shitjeje
D
0
41m2 - 50m2

Njësi shërbimi në shitje, e përshtatshme për Qendër estetike në Rezidencën 1 në rrugën Mihal Grameno!

Njesi Shërbimi 08

Tirane, Shqiperi

  • Adresa: Rruga “Mihal Grameno” Rezidenca 1- Bregu sh.a – Tirane, Shqiperi
  • Sipërfaqje Neto: 43.36 m2
  • Sipërfaqje e Përbashkët: 5.01 m2
  • Sipërfaqje Totale: 48.65 m2

Njësi shërbimi në shitje, e përshtatshme për Qendër estetike në Rezidencën 1 në rrugën Mihal Grameno! Me një sipërfaqje prej 81.27 m2, në katin 0 dhe në një zonë tepër të frekuentuar, kjo njësi përbën investimin ideal për qendrën tuaj estetike!