• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Hotel Serenity

serenity-hotel_vila


Specifications

Korce
Hotel
H
0, 1, 2, 3
265.7m2

Hotel Vila

Korce, Shqiperi

  • Adresa: Rruga “Ligor Rëmbeci” Serenity Residence Bregu sh.a – Korcë, Shqiperi
  • ?E dini si do duket hoteli në ‘’Serenity Residence’’? Këtu janë copëzat tona të inspirimit të cilat u bënë të mundura të kompozoheshin në një projekt të realizuar në bashkëpunim me studion prestigjoze ndërkombëtare ‘’Bolles + Wilson’’! E verdha e limontë e bregdetit napoletan Gjelbërim në një stil të sofistikuar Harqet Amalfitane Dritaret e Korçës Ballkone idilike për serenatat E bardha gëlqerore e Korçës

  • Adresa: Rruga “Ligor Rëmbeci” Serenity Residence Bregu sh.a – Korcë, Shqiperi

Serenity Residence

Një Rezidencë që përcjell qetësinë dhe ngrohtësinë e shtëpisë, e konturuar nga esenca e qytetit të Korçës dhe ngjyrat e saj.