• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Parking Nëntokësor

parkim_serenity_residence_bregu_group


Specifications

Korce
Parkim
P
-2, -1
31m2 - 40m2

Parking Nen Toke

Korce, Shqiperi

  • Adresa: Rruga “Ligor Rëmbeci” Serenity Residence Bregu sh.a – Korcë, Shqiperi
  • Sipërfaqje Totale: 40.9 m2

Serenity Residence

Një Rezidencë që përcjell qetësinë dhe ngrohtësinë e shtëpisë, e konturuar nga esenca e qytetit të Korçës dhe ngjyrat e saj.