• E: info@bregugroup.al
 • t: +355 67 60 40 733
 • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
 • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Njesi Sherbimi 03 (Dublex)

serenity-njesi-03


Specifications

Korce
Njesi shitjeje
D
0, 1
21m2 - 30m2, 41m2 - 50m2

Në rezidencën tuaj të ëndrrave, pranë pedonales së Korçës dhe Kishës Orthodokse, ofrohen ambjente të përshtatshme për njësi shërbimi me dy kate (duplex), në katin 0 dhe 1!

Njesi Sherbimi 03 (Dublex)

Korce, Shqiperi

 • Adresa: Rruga “Ligor Rëmbeci” Serenity Residence Bregu sh.a – Korcë, Shqiperi
 • Sipërfaqje Neto: 72.2 m2
 • Sipërfaqje e Përbashkët:0.6 m2
 • Sipërfaqje Totale: 72.8 m2
 • Kati 0: 27.9 m2
 • Kati 1: 44.9 m2
 • Hapesire te jashtme te mundshme per Bar
 • Orientim: Jug dhe Veri
 • Akses Pedonale
 • Parking per Publikun 24 ore ne katin -1.
 • Në rezidencën tuaj të ëndrrave, pranë pedonales së Korçës dhe Kishës Orthodokse, ofrohen ambjente të përshtatshme për njësi shërbimi me dy kate (duplex), në katin 0 dhe 1!

Serenity Residence

Një Rezidencë që përcjell qetësinë dhe ngrohtësinë e shtëpisë, e konturuar nga esenca e qytetit të Korçës dhe ngjyrat e saj.