• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Banesë kolektive me ambjente banimi e shërbimi Fan Noli 1-2

Në zonën më të populluar dhe në afërsi të shëtitores “Fan Noli” në qytetin e Korçës, “Bregu” sh.a ka ndërtuar në banesë kolektive pamje panoramike që ofron për shitje apartamente dhe dyqane të sipërfaqeve të mëdha. Këto projekte kanë përfunduar në vitin 2008.