• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Banesat sociale në Korçë dhe Kavajë

Projekte të realizuara me sukses nga shoqëria “Bregu” sh.a. me financues Bashkimin Evropian dhe Fondin Monetar Ndërkombëtar (FMN) për projektin e qytetit të Kavajës dhe Bashkisë Korçë për banesat sociale.