• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Akademia e Policisë, Tiranë

Akademia e Policisë Tiranë, një projekt madhor i financuar nga Bashkimi Evropian, punimet e së cilës janë realizuar tërësisht nga shoqëria “Bregu” sh.a, sipas të gjitha standardeve të Bashkimit Evropian. Ky projekt është përuruar në vitin 2015, në kohë rekord dhe cilësi të lartë punimesh.