• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Bregu sh.a merr pjesë në panairin e punës 2016

Bregu sh.a merr pjesë në panairin e punës 2016

Në datat 28-29-30 Shtator 2016, në Pallatin e Kongreseve, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Ministria e Arsimit dhe Sporteve, Bashkia e Tiranës organizoi panairin me të sukseshsem të vitit ku Shoqëria “Bregu” sh.a ishte pjesëmarrëse me stenden e saj. Në këtë panair, shoqëria jonë i’u prezantoi të rinjve mundësitë e punësimit dhe programet e internshipi në shoqërinë tonë. Në këtë pjesëmarrje, shoqëria “Bregu” sh.a ofroi 12 vende të reja punësimi në fushat, e ndertimit , ekonomisë dhe drejtesisë.

Në përfundim të panairit, kemi kënaqësinë të ndajmë me ju suksesin dhe benefitet që ne morëm. Aktualisht, “Bregu” ka 9 persona të punësuar, të cilët janë përzgjedhur nga ky panair si dhe 2 persona, të cilët vazhdojnë intershipin në shoqërinë “Bregu” .sh.a.