• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Ja vlen të investosh në një apartament në Korçë?

Ja vlen të investosh në një apartament në Korçë?

Për shumë njerëz shtëpia është një ‘’investim jete’’ i cili ka ardhur si rezultat i kursimit prej vitesh të të ardhurave. Por është ky një investim i mirë?

Ja çfarë duhet të keni parasysh nëse po mendoni të investoni në një apartament:

1- Analizoni mirë zonën ku dëshironi të blini një apartament. Kjo përfshin hulumtimin e tregut të apartamenteve dhe komoditeteve të ju nevojiten pranë banesës. Për shembull dyqanet,

transporti publik, parqet, spitalet, shkollat, puna, palestra, restorantet etj

2- Sa ‘’vjeçare’’ është ndërtesa? Ju duhet të merrni parasysh moshën e ndërtesës dhe aftësinë e saj të rezistencës kundrejt fatkeqësive natyrore si zjarri, tërmeti, përmbytjet etj.

3- Cilat janë masat e sigurisë në ndërtesë?

4- Si është pozicionimi i ndërtesës krahasuar me dritën e diellit?

5- Nëse keni një makinë, a sigurohet parkimi i makinave në rezidencë?

6- Cila është shoqëria e ndërtimit të godinës dhe cili është kredibiliteti i saj?

Të gjithë këto elementë të listës i përmbush ‘’Serenity Residence’’, në qendër të qytetit të Korçës, pranë të gjitha komoditeteve, me hapsira të konsiderueshme, elegante dhe të

gjelbëruara. Me mundësinë e parkimit nëntokësor dhe e projektuar për tu pajisur me sistem të lartë sigurie. Të gjithë banorët e Korçës e njohin ‘’Bregu sh.a’’ me eksperiencë 25 vjeçare dhe

cilësinë e punimeve që realizon!

Rezidenca juaj e ëndrrave po ndërtohet...