• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Ide si të dekoroni ballkonin e apartamentit tuaj

Ide si të dekoroni ballkonin e apartamentit tuaj

Me temperaturat e ngrohta vjen edhe dëshira për të qëndruar më tepër në ambjentet e jashtme, të merrni rreze dielli dhe të shijoni prezencën e njerëzve të dashur. Nëse jeni duke kërkuar për ide sesi të arredoni ballkonin e apartamentit tuaj, më poshtë kemi disa ide frymëzuese për ju! Nga idetë Mediterrane tek ato perëndimore, mund ti aplikoni edhe në hapsira të kufizuara të ballkoneve. Në Serenity Residence, në Qendër të Korçës janë në dispozicionin tuaj apartamente me ballkone dhe veranda.