• E: info@bregugroup.al
 • t: +355 67 60 40 733
 • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
 • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri
 • Délicatesse Villa
  ''Délicatesse Villa'' është projekti më i ri nga ''Bregu sh.a'' dhe pritet të nisë punimet në 2020.
  Projekti konsiston në 2 godina 3 katëshe të bashkëngjitura të cilat do ndërtohen sipas një stili klasik të fasadës së jashtme dhe interior kontemporan në ambjentet e brendshme.
  Ndjesia e të banuarit në këtë rezidencë merr ngjyra pariziene dhe elegante, rozë gold dhe aromë kardamom.
  Ballkone franceze të dekoruara me ornamente klasike të trëndafilta, ju bëjnë të shijoni më tepër mëngjeset me një çaj të ngrohtë në Korçë!

  Njesi shitjeje ne Délicatesse villa

  Error: No articles to display

  {phocamaps view=map|id=14}
 • Rezidenca 1 Mihal Grameno
  Objekti ndodhet pranë qendrës së Tiranës në rrugën “Mihal Grameno”. Kjo rezidencë ofron, 6 kate banimi, 1 kat me ambjente tregtare dhe 1 kat parkim nëntokësor. Hapësirat rekreative kanë një rol të rëndësishëm në këtë kompleks, duke garantuar për banorët gjelbërim, qetësi dhe komoditetin që ofron kjo zonë. Ky projekt është investimi i shoqërisë “Bregu” sh.a dhe ka përfunduar në vitin 2017.
  {phocamaps view=map|id=7}