• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Building Together

Bregu sha. is committed to provide high-quality services according to the highest standards in the construction and design industry.
Slider

Në shitje

Filtrat

Filtrat

Projekti
Vendodhja
Njësi
Tipi
Sipërfaqe/m2
Kati

Njesi Shërbimi 08

Njësi shërbimi në shitje, e përshtatshme për Qendër estetike në Rezidencën 1 në rrugën Mihal Grameno, Tiranë!

Njësi Shërbimi 08

Tiranë, Shqiperi

  • Adresa: Rruga “Mihal Grameno” Rezidenca 1- Bregu sh.a – Tiranë, Shqipëri
  • Sipërfaqje Neto: 43.36 m2
  • Sipërfaqje e Përbashkët: 5.01 m2
  • Sipërfaqje Totale: 48.65 m2

Njësi shërbimi në shitje, e përshtatshme për Qendër estetike në Rezidencën 1 në rrugën Mihal Grameno! Me një sipërfaqje prej 81.27 m2, në katin 0 dhe në një zonë tepër të frekuentuar, kjo njësi përbën investimin ideal për qendrën tuaj estetike!

Projekte të kryera