• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri
Slider

Një Rezidencë që përcjell qetësinë dhe ngrohtësinë e shtëpisë, e konturuar nga esenca e qytetit të Korçës dhe ngjyrat e saj.

  1. Pamja 3D
  2. Planimetria
Kati
UP
3
Down
Kati -2 Kati 0 Kati 1 Kati 2 Kati 3 Kati 4
Kati
Njësi Apartamenti 08 Njësi Apartamenti 11 Se shpejti3 Njësi Apartamenti 10
Shitur Shitur Njësi Apartamenti 09 Njësi Apartament 06 Njësi Apartament 04 Shitur3 Se shpejti
Se shpejti Njësi Apartament 05 Njësi Apartament 04 Njësi Apartament 03 Shitur Shitur Se shpejti
Shitur Shitur Njësi Apartamenti 03 Se shpejti Shitur Se shpejti Njesi Sherbimi 03 (Dublex)
Shitur Njësi Sherbimi 02 Njesi Sherbimi 03 (Dublex) Se shpejti1 Njësi Sherbimi 01

Serenity Residence

Serenity Residence është një kompleks banimi dhe shërbimi i përbërë nga 2 godina rezidenciale dhe 1 godinë 4 katëshe ‘’Serenity Hotel’’! Serenity Residence ka marrë këtë emërtim sepse transmeton vlerat e Korçës duke patur një qasje elegante në dizajn, prezantim dhe trasmetim vlere.
Në Serenity Residence merr kuptim shtëpia juaj e ëndrrave e cila përçon ngrohtësi dhe dritë. Duke përdorur një stil elegant në veshjen e jashtme të fasadës por edhe arredimin e brëndshëm, arrijmë t’i përshtatemi më shumë stilit tradicional. Me Serenity nuk krijojmë thjesht një rezidencë banimi, por arrijmë të krijojmë një pol me hapësira komerciale, shëtitore, pasazh për turistët dhe kënd njësimi me kulturën e Korçës!
Serenity do të thotë të jetosh në oazin e kulturës dhe bardhësisë së Korçës. Zgjidhni mes njësive të banimit (2+1, 3+1, duplex) dhe njësive të shërbimit. Në katin 0 të ‘’Serenity Residence’’ janë të disponueshme për shitje 4 njësi shërbimi me sipërfaqje deri në 273.8 m2! Po ashtu rezidenca juaj ka mundësi parkimi -2 kate nëntokë!
Pozicionimi perfekt në qendër të qytetit, cilësia e lartë e punimeve dhe arkitektura moderne e projektuar në bashkëpunim me ‘’Bolles+Wilson’’, janë disa nga cilësitë kryesore që i japin një vlerë të shtuar biznesit tuaj në këtë rezidencë.
Përdorim metodologjinë europiane të implementimit të punimeve dhe përzgjedhjes së materialeve duke respektuar me rigorozitet standartet EUROCODE për të garantuar cilësinë e lartë të ndërtimit të objektit!
‘’Serenity Residence’’ ka një pozicion perfekt mes Pedonales së Korçës, Parkut dhe Katedrales Orthodokse, në rrugën Ligor Rembeci! Kompleksi ka mundësi aksesimi nga të dyja akset rrugore!

Koncepti i Serenity

Elegance

Transmeton vlerat e Korçës duke patur një qasje elegante në dizajn, prezantim dhe trasmetim vlere në ata që e vizualizojnë, banojnë dhe vizitojnë.

Ngrohtesi

Ngrohtësi dhe dritë janë elementët e një nate Dhjetori në Korçë. Freski e aromë janë ato që e shoqërojnë përgjatë të gjithë vitit. Pikërisht keto elementë do trasmetojë edhe rezidenca jonë.

Bardhesi

Duke përdorur një stil elegant në veshjen e jashtme të fasadës por edhe arredimin e brendshëm, arrijmë ti përshtatemi më shumë stilit tradicional.

Polarizem

Me Serenity nuk krijojmë thjesht një rezidencë banimi, por arrijmë të krijojmë një pol me hapësira komerciale, shëtitore, pasazh për turistët dhe kënd njësimi me kulturën e Korçës!

SERENITY RESIDENCE

Elegante, rose gold, me hapsira të trëndafilta dhe ngjyra pothuajse gëlqerore. Me hapsira ku marrin jetë galeritë e artit dhe dyqanet plot stil Aty ku mund të dëgjosh tingujt e pedonales dhe aromën e frutave nga shëtitorja... Aty ku vrapojnë fëmijë e pushojnë të rritur... ...kjo është atmosfera që do rrethojë rezidencën tonë!

Arti i të jetuarit në Korçë!

Serenity Residence

Një Rezidencë që përcjell qetësinë dhe ngrohtësinë e shtëpisë, e konturuar nga esenca e qytetit të Korçës dhe ngjyrat e saj.

Projekte ne zhvillim