• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Bazaar Gate është projekti më i ri i ‘’Bregu sh.a’’ dhe rezidenca ideale për të jetuar! Përse? …
Kjo rezidencë është në zemër të Pazarit të Ri, një nga destinacionet me të frekuentuara në Tiranë e më të njohura për trasmetimin e traditës tiranase dhe jetës metropolitane. Jo vetëm apartamente të ndërtuara me standartet më të larta evropiane, për të cilat ‘’Bregu sh.a’’ njihet prej 25 vitesh, por edhe 2 kate me hapsira komerciale të markave më të njohura! E përbërë nga 13 kate mbi tokë dhe 3 nëntokë, dizajn unik që ka si qëllim rritjen e vlerës së artit, kulturës, jetës aktive dhe socializimit në kreqytet!
Inspiruar nga komplekset rezidenciale të metropoleve evropiane, ‘’Bazaar Gate’’ është projekuar në bashkëpunim me një ndër studiot më prestigjoze me famë ndërkombëtare.
Shumë atribute të tjera të këtij projekti mbeten për tu zbuluar në vijim…

Projekte ne zhvillim