• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri

Njësi shërbimi në ‘’Rezidencën 1’’, rruga Mihal Grameno i përshtatshëm për ambjente zyrash por jo vetëm.

Njësi Shërbimi 03

Tiranë, Shqipëri

  • Adresa: Rruga “Mihal Grameno” Rezidenca 1- Bregu sh.a – Tiranë, Shqipëri
  • Sipërfaqje Neto: 73.00 m2
  • Sipërfaqje e Përbashkët: 4.05 m2
  • Sipërfaqje Totale: 77.05 m2

Njësi shërbimi në ‘’Rezidencën 1’’, rruga Mihal Grameno e përshtatshme për ambjente zyrash por jo vetëm. Kjo hapsirë zë një sipërfaqe prej 77.05 m2 dhe ofron mundësinë e ndarjeve brenda tij. Në renderin e sugjeruar më lart nga arkitekët e ‘’Bregu sh.a’’, është përcaktuar sesi mund të organizohet një ambjent zyre, i cili përmban rreth 12 pozicione pune, një arkivë të vogël dhe zonën e pritjes së klientëve.
Meqenëse ky ambjent ndodhet në katin 0, me akses në rrugën kryesore e cila është mjaft e frekuentuar, mund të përdoret edhe si kafene, kancelari apo mini-market. Dizajnimi i hapesirës së brendshme, për shkak të hapsirës dhe lartesisë së ambjentit, mund të organizohet sipas një stili tepër kontemporan.

Tagged under test: info

Projekte ne zhvillim