• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri
Slider
''Délicatesse Villa'' është projekti më i ri nga ''Bregu sh.a'' dhe pritet të nisë punimet në 2020.
Projekti konsiston në 2 godina 3 katëshe të bashkëngjitura të cilat do ndërtohen sipas një stili klasik të fasadës së jashtme dhe interior kontemporan në ambjentet e brendshme.
Ndjesia e të banuarit në këtë rezidencë merr ngjyra pariziene dhe elegante, rozë gold dhe aromë kardamom.
Ballkone franceze të dekoruara me ornamente klasike të trëndafilta, ju bëjnë të shijoni më tepër mëngjeset me një çaj të ngrohtë në Korçë!

Njesi shitjeje ne Délicatesse villa

Error: No articles to display

Projekte ne zhvillim