• E: info@bregugroup.al
  • t: +355 67 60 40 733
  • Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3
  • Kati II, D.11, Tiranë, Shqipëri
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Punimet e ndërtimit për ‘’Qendrën e re të Pritjes për Refugjatët’’ në Shkup
Autoriteti Kontraktues: Komisioni Evropian në emër dhe për llogari të Republikës së Maqedonisë së Veriut
Bregu sh.a përzgjidhet sërish nga Bashkimi Evropian për implementimin e projekteve ndërkombëtare të rëndësisë së veçantë! Pas projekteve strategjike në Mal të Zi, ‘’Bregu sh.a’’ ka nënshkruar kontratën për ndërtimin e ‘’Qendrës së pritjes së Refugjatëve’’ në Shkup të Maqedonisë së Veriut!
Kontrata e punimeve përfshin por nuk është e kufizuar vetëm në ndërtimin e Qendrës së Re Pritjes për Refugjatët, e pajisur me kontroll elektronik të hyrjes, dyerve speciale të papërshkueshme nga zjarri, alarmet dhe fikëset e zjarrit, supervizimin me anë të kamerave, dritaret e mbrojtura, sistemin e duhur të ventilimit, si dhe fasilitete të tjera. Godina e re do të sigurojnë hapësirë të mjaftueshme për pritjen dhe akomodimin e të huajve, duke lejuar kështu zbatimin e duhur të të gjitha procedurave operative dhe sistemeve të kontrollit në përputhje me standartet evropiane. Akses për njerezit me aftësi të kufizuar në godinë sigurohet nga rampat dhe ashensorët.

Projekte ne zhvillim